Aşk bir candır evlilik ise kutsaldır

Aşk bir candır evlilik ise kutsaldır dürüstce bir bayan adayı arıyorum dulda olabilir ancak bu yazdıklarıma dikkatli bir şekilde okuyup anladıktan sonra beni eklesin.
Adı: Sait
Yaş: 40
Şehir: Edirne
Medeni hali: Bekar
Mail adresi: yanara212010@hotmail.com
Sayın site yetkilileri ben bu site de daha evvelden defalarca evlilik ilanı verdim ancak karşıma doğru dürüst bir bayan çıkmadı. Hep karşıma çıkan adaylar para karşılığında evlilik kurmak istediler kimisi de bu siteye ciddiyiz diye evlilik ilanı veriyor ancak hep işi menfaata döküyor. Sayın site yetkilileri sizden rica bu siteye doğru dürüst bir bayan aday çıkartın karşımıza yada böyle menfaat ve çıkar için evlilik yapmak isteyen bayan adaylarını tespit edip haklarında gerekli işlemleri yapın. Güya güvenilir site diye yazıyor ama karşımıza çıkan bayan adayları direk konuyu para döküyorlar. Bu ilanı vermemin sebebi
- 1.si bizim kimseye kayıp ettırecegımız paramizin olmadığını bilsinler diye yazıyorum
- 2.si böyle menfaat gereği evlilik olmaz gerçekten niyeti ciddi olan bayan aday varsa anlaşır ve sevdiği insanin yanına menfatsız gider.
Param için mal varlığım için evlenmek isteyen bayan adayları benden uzak dursun. Kaç sene boyunca bu siteye yazıyordum gerçek anlamda evlenmek istiyorum diye ama doğru dürüst karşıma elli yüzü düzgün bir bayan çıkmadı. Hep menfaatci ve para koparmak için beni arayıp duruyorlardı. Biz bu siteden ben hiç mi menfaatsizce evlenmek isteyen bir bayan adayı bulamayacakmıyım. Yaşım olmuş 40 bekarim hiç evlenmedim ancak hepte uyanık olan bayan adayı arıyor.
Şunu unutmasınlar ki ben onlar dan daha uyanigim. Öyle yalan dan niyetimiz ciddi diyipte siteye ilan verip te aslında kendini kandırıyorlar, beni kimse kandıramaz parayla aşk olmaz menfaat ve çıkar la evlilik olmaz. Böyle kendini bilmez şımarık bayan adayları yüzünden kendimize düzgün eş adayı bulamayıp evde kalıyoruz. Niyeti ciddi olan bayan adayı kendi isteğiyle herseyini karşılayıp ta gelir. Öyle tanımadığı kişiden para isteyerek evlilik olmaz.
Değirmen tasıyla su yürümez, varsa niyeti ciddi olan bayan gerçekten de evlenmek isteyen bayan varsa gelir yaşadığım yere nikâhı yapar sonra istediğini ister. Öyle insanları kandırmakla ciddiyet olmaz. İnsanların gözü açıldı artik benim boyum 1.70 kilom 69 edirne de yaşıyorum kendi işimin sahibiyim benimle tanışmak isteyen bayan adayım varsa bu ilanımi iyi okusun sonra bana yazsın veya arasın.
- 1.si para isteyen bayanı direk engelliyorum
- 2.si yurtdışında bana yazan bayan adayları engelliyorum
bana yazmasın ve aramasın dürüst olan bayan varsa gerçekten de ıcın de allah korkusu varsa niyeti ciddi anlamda evlilik se bana yazsın. Öyle gelecem diyip te yok para gönderen dolandırıcılara inanmam. Binlerce insan site den evlenip yuvasını yapıyor yada binlerce kişi siteden bulduğu kişi ye kacıp gidiyor. Hemde bişi beklemeden gidiyor varsa niyeti düzgün olan bayan adayı için de art niyet olmayan kendini iyi bilen elli yüzü düzgün olan varsa ben buradayım. Bu alanda sadece mail adresimi bırakıyorum bana mail adresime yazsınlar güvenebileceğim bir bayan adayı olursa sonra numaramı da bırakırım.
Önce niyetini bilmemiz lazım bunu bilmemiz lazım bu zamana kadar karsıma cıkan bayan adayları hep menfaatcı ve cıkarcı cıktılar onun için cıkarcı ve menfaatcı bayanlar uzak dursun yazmasınlar da aramasınlar da. Ben artik niyetimiz ciddi diyen bayan adaylarina da inanmıyorum onun için işte mail adresim yanara212010@hotmail.com eklesinler göruselim niyetlerinin ciddi olduğunu öğrenirsem daha sonra numarami da bırakırım. Artik niyeti ciddi olan bayan adayı arıyorum menfaatsız ve cikarsiz bir bayan adayı tercihimdir. Aşk bir candır evlilik ise kutsaldır. Ben dürüstce bir bayan adayı arıyorum dulda olabilir ancak bu yazdıklarıma dikkatli bir şekilde okuyup anladıktan sonra beni eklesin.
EVLİLİK İLANLARI
- Türkiye’ye gelmek evlenmek isteyen bayanlar
- Evlenmek İsteyen Doktorlar
- Hollanda’dan Evlenmek İsteyen Bayanlar
- Hemen Evlenmek İsteyen Erkek
- Tatlı tesadüf
- Gürcistan Evlenmek İsteyen Bayanlar
- Almanya Evlenmek İsteyen Bayanlar
- El ele Cennete gideceğim eşimi arıyorum
- Hayat paylaşınca güzel
- Hayat boyu mutlu olmak istiyorum
- Tercihen boşanmış, çocuksuz, bir hanım arıyorum
- Karşılıklı itimat ve güvene dayalı evlilik istiyorum
- Denizli’den bayan arkadaş arıyorum
- Dindar bir bayanla evlenmek istiyorum
- Kapalı Bayanlar Evlilik Sitesi
- Aşk arayan kadınlar↗
SAYIN SAİT BEY MERHABA GÖRÜŞÜNÜZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. SİZİ ANLIYORUM FAKAT KİMİN ART NİYETLİ VE KİMİN CİDDİ OLUĞUNU ANLAMAK İÇİN HİÇ KİMSEYİ TESTE TABİ TUTMUYORUZ. TÜRKİYENİN HATTA DÜNYANIN 4 BİR YANINDAN SİTEMİZİ ZİYARET EDEN İNSANLAR VAR. SİZDEN PARA, KREDİ KARTI BİLGİLERİ VE AÇIK EV ADRESİNİZİ İSTEYENLERE GÜVENMEYİN LÜTFEN. SAYGILAR